Najnovšie recenzie zo sekcie Inteligentné lokátory
- Karta je príjemne tenká
- Vhodná do peňaženky, kde nespôsobuje „hrb“ ako airtag
- Vysoká hlasitosť tónu
- Karta nemá žádné poutko - takže např na klíče ji nedáte
Karta je príjemne tenká, do peňaženky vhodnejšia ako konkurencia. musím pochváliť rýchlosť pripojenia, po otvorení aplikácie na iphone a dlhom stlačení tlačidla bolo všetko nastavené vrátane pomenovania za 30 sekúnd! Absolútne intuitívne a jednoduché. Super produkt!
- Nie je potrebné vymieňať batérie
- Dostatočne hlasný zvuk
- Jednoduché párovanie
- Zrozumiteľný návod
- Žiadne
Jednoduché objednanie , rýchle dodanie , párovanie mi trvalo minútu jasný a zreteľný návod . Môžem povedať , že som veľmi spokojný . Po vyskúšaní zvuk zreteľný a dostatočne hlasný . Ďalšou výhodou pre mňa je že sa nemusí meniť batéria ale stačí bezkontaktné nabíjanie . Vrelo odporúčam
Dobrá vecička.
- ani veľké ani malé, tak akurát
- presná lokalizácia
- TOP: upozornenia keď sa vzdiališ od objektu mimo vyhradených zón (peňaženka, kľúče)
- mohla by byť vzhľadom na pokročilú technickú dobu už nižšia cena
- inak nevidím žiadnu konkrétnu nevýhodu (uvidíme ako dlho vydrží batéria)
Super vecička. Mám ju len krátko, takže hodnotenie je zatiaľ len takéto. Ale : doporučujem !
Funguje. Nájdem prívesky cez appku v mobile, keby som stratil aj mobil, nájdem všetko na mape cez https://samsungfind.samsung.com.
- velkost
- "modularnost" :D
- ziadne
Vidim to tak ,ze v buducnosti budu tagy integrovane do vsetkeho.
Jednoduchá manipulácia, predpokladaná a dostatočná účinnosť
- Dva zo štyroch airtagov hneď po aktivácii hlásili vybitú batériu . To som ostal nemilo prekvapený. Do nového produktu, hneď kupovať baterky. Ale ALZA za to nemôže asi teda, to je pravda. Ale ako solídna firma by mi mohli nejako kompenzovať nepredpokladatelné výdavky. Vymenil som už baterky vo všetkých airtagoch preventívne.
- presnosť
- praktickosť
- Jednoduchá inštalácia
- Kvalitné spracovanie
- Ľahká a intuitívna aplikácia
- super tag na kľúče
- zabudovaný držiak na kľúče
- pekný vodotesný dizajn
- viem zavolať mobil z TAGu
- nájduteľný TAG aj cez hodinky
- AR navigácia
- trošku väčší
- ťažšie sa dával na kľúče
Dobrá alternatíva k AIRtagu pre inú značku. Ak má človek samsung tak je to no brainer kúpiť. Ľahko nájduteľné kľúče, ale aj vďaka TAGu vie človek nájsť mobil čo je super vec pre ľudí bez smart hodiniek.
Zabudovaná dierka na kľúče je super, hlavne si človek nemusí dokupovať žiadne príslušenstvo, s batériou som nemal problém a s novším samsungom viem nájsť kľúče aj vďaka kamere s presnou navigáciou. Silný reprák je dobre počuť.
- Malá hmotnosť, malé rozmery
- Ľahká dohľadateľnosť tagu
- Intuitívne ovládanie
- Ľahká inštalácia
- Kvalitné spracovanie produktu
- Príjemné materiály na dotyk
Ak zariadenia s Androidom, tak určite Samsung.
Technologicky, dizajnovo, kvalitatívne vysoká úroveň.
Spokojnosť
- Ľahko nastaviteľné
- Vyborna technologia - kazdy iPhone v okoli aktualizuje polohu tagu
- Vymenitelna bateria
- Notifikacia ak oznaceny predmet zabudnem okrem povolenych miest
- Skutocne premyslene riesenie
- Skvele do batoziny, na hladanie auta na vonkajsom parkovisku, pre zabudlivych na kluce ci do penazenky
Kazdy iPhone pripojeny na Internet aktualizuje polohu tagov. Jedna z mala technologii, kvoli ktorej sa Apple oplati, Android nema podobne riesenie, ktore by fungovalo na vsetkych zariadeniach automaticky - je treba aplikaciu a ostatne Android telefony neposlu update polohy.
megvagyok elégedve
Vyborny a kvalitny tovar za vybornu cenu
Spolojnosť
Zobrazujem 41 - 60 zo 114 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...6 Ďalšie »